Veel animo behoud St. Matthiasschool

11 december 2020 – Veel animo voor behoud en toelichting St. Matthiasschool
Afgelopen week heeft Pascal Riksman folders in de wijk Overdie rondgebracht over zijn initiatief voor behoud van de historische St. Matthiasschool. Op die folder konden de buurtbewoners hun mening kwijt over de plannen voor St. Matthiasschool. Zij waren uitgenodigd deze op vrijdag 11 december jl. hun ingevulde formulieren te retourneren. 54 buurtbewoners gaven hier gehoor aan en kwamen hun formulieren invullen. Slechts één persoon bleek voor sloop te zijn; totdat initiatiefnemer Pascal Riksman hem had rondgeleid langs het gebouw, de impressie liet zien en de mogelijkheden uitlegde. Hij tekende direct en nam een aantal folders mee om aan zijn buren te geven. Het illustreerde precies zoals het al eerder gezegd is over de schoonheid van dit gebouw: “Je ziet het pas als je het gezien hebt!”

Riksman ontvangt steunbetuigingen
Een bewoner overhandigd haar steunbetuiging voor behoud van de St. Matthiasschool aan initiatiefnemer Pascal Riksman